
Minivårrullar med nötkött och kryddig grilldipp
2 pers.
15-20 min.

Beskrivning
Unna dig själv och någon du älskar detta läckra och enkla recept på minivårrullar med nötkött och kryddig barbecuedipp. De krispiga minivårrullarna med nötkött är den perfekta kombinationen till en kryddig grilldipp och de passar utmärkt som förrätt eller som välkomstsnacks. Njut av minivårrullarna som de är eller med en iskall dryck.
Smaklig måltid!
Smaklig måltid!
Ingredienser
6 stycken. Mini Spring Rolls Beef & vegetables
1 chili
Grilldipp:
2½ msk. tomatpuré
1½ msk rökt paprika
2 tsk. curry
10 g färsk ingefära
1 vitlöksklyfta - finhackad
1 msk. mörk sirap
1 tsk. vinäger
1 tsk. sojasås
2 lime
1 chili
Grilldipp:
2½ msk. tomatpuré
1½ msk rökt paprika
2 tsk. curry
10 g färsk ingefära
1 vitlöksklyfta - finhackad
1 msk. mörk sirap
1 tsk. vinäger
1 tsk. sojasås
2 lime
Tillvägagångssätt
Tillaga minivårrullarna enligt instruktionerna på kartongen. Servera minivårrullarna med grilldippen. Toppa rätten med lite finhackad chili och en halv lime.
Kryddig grilldipp:
Skala och skär den färska ingefäran i små fina tärningar. Blanda tomatpuré med paprika, curry, finhackad vitlök, mörk sirap, vinäger och lite soja. Smaka av med lite salt och peppar om det behövs.
TIPS! Har du bråttom kan en god färdig barbecuesås också användas
Kryddig grilldipp:
Skala och skär den färska ingefäran i små fina tärningar. Blanda tomatpuré med paprika, curry, finhackad vitlök, mörk sirap, vinäger och lite soja. Smaka av med lite salt och peppar om det behövs.
TIPS! Har du bråttom kan en god färdig barbecuesås också användas