Spring Rolls Red Thai Chicken med wokad paprika och svamp i ingefärskram
2 pers.
20-25 min.

Beskrivning

Spring Rolls Red Thai Chicken med wokad paprika och svamp i ingefärskram

Ingredienser

4 st. Red Thai Chicken Spring Rolls
150 g paprika
100 g. svamp
1 lök
1 lime
1 stjälk citrongräs (Alternativt kan man använda zest från citron eller lime)
1 dl. kokosmjölk
1 msk. Finriven ingefära
2 vårlökar
Färsk basilika
2 dl Jasminris eller 1 paket dnudlar

Tillvägagångssätt

Tillaga riset och Red Thai Chicken Spring Rolls enligt förpackningens anvisning. Skär paprika, lök och svamp i stora bitar och fräs dem i lite olja i en wok eller gryta.
Krossa citrongräset och strimla det fint. Kok dom frästa grönsakerna i kokosmjölken i ca. 3 minuter . Tillsätt riven ingefära, limesaft, citrongräs och lite soja efter egen smak.
Strö över grovt hackad basilka och strimlad vårlök innan servering.

TIPS! – Rätten fungerar även utmärkt med nudlar.

Produkt i recept

Spring Rolls Red Thai Chicken