Ingredienser: Vitkål (47 %), VETEMJÖL, vatten, champinjoner (4 %), nötkött (3 %), texturerat veteprotein (VETEGLUTEN, VETEMJÖL, färgämne (sockerkulör, ammoniakprocessen)), majsstärkelse, sojasås (vatten, sojabönor, salt, vetemjöl), rapsolja, vasslepulver (från MJÖLK), modifierad stärkelse, lök (1 %), salt, oxbuljong (nötkött, vatten, salt), ÄGGPULVER, vitlök, glukossirap, köttextrakt, sojasåspulver (SOJABÖNOR, VETE, salt), stabiliseringsmedel (xantangummi), lökpulver, jästextrakt, kryddextrakt (innehåller SELLERI).
Näringsvärde per 100 g
Energi - 127 Kcal / 533 kJ
Fett - 2,4 gram
varav mättat fett - 0,5 gram
Kolhydrat - 20,7 gram
varav sockerarter - 1,9 gram
Kostfibrer - 1,9 gram
Protein - 4,5 gram
Salt - 1,0 gram
Stekpanna: Vårullarna steks i 2-3 msk. olja vid jämn värme i ca. 15 min. Vårrullarna vänds ett par gånger.
Fritös 180 grader: Vårullarna friteras i en fritös i het olja, 3-4 åt gången på högsta värme i ca. 9-10 min.
Airfryer: 4 st. vårrullar (frysta): 200 °C ca. 16 min.
Pensla vårrullarna med olja innan de placeras i Airfryern. Ställ in tid och temperatur.
Under tillagningen ska vårrullarna vändas 3–4 gånger och penslas med lite olja.