Vårrullar med nöttkött och spröda grönsaksnudlar med svamp i ugnsform
2 pers.
20-25 min.

Beskrivning

Sätt tänderna i det här välsmakande och närande receptet på spröda vårrullar med nötkött och stekta grönsaksnudlar i en ugnsform. Stekta nudlar är en asiatisk klassiker och med en twist i form av grönsaksnudlar får rätten en egen prägel – utan att glömma den asiatiska matkulturen. Rätten är väldigt lättlagad och passar perfekt till stora middagsbord eller kvällsmat för hela familjen. Smaklig måltid!

Ingredienser

4 st. Spring Rolls med nötkött
100 g kokta nudlar
2 morötter
1 purjolök
½ selleri
1 dl ärter
100 g rensad och skivad svamp
2 vitlöksklyftor
1 tsk curry
½ burk kokosmjölk
Lite färsk persilja
Salt och peppar

Tillvägagångssätt

Spring Rolls med nötkött tillagas enligt anvisningarna på påsen. Skär rotfrukterna i tunna strimlor, ev. på ett rivjärn.
Rosta dem i en upphettad wok med lite olja i ca 2 minuter tillsammans med svampen. Tillsätt därefter ärter, curry och två hackade vitlöksklyftor och krydda med salt och peppar. Fördelas i en ugnsfast form och blandas med ett lock av de kokta nudlarna. Häll till sist kokosmjölken över fatet. Tillagas i ugnen tillsammans med Spring Rolls.

Nudlarna blir läckra och spröda på ytan.

Tips!
Blir nudlarna för mörka under tillagningen kan du täcka dem med lite aluminiumfolie.
Rätten kan också värmas på nytt och ätas nästa dag.

Produkt i recept

Spring Rolls Beef & Tasty Vegetables