Minirullar med grönsaker serverat med Serranoskinka och snittar
4 pers.
20-25 min.
Beskrivning
Nyår måste firas med stil – och denna nyårsrätt kommer garanterat att skämma bort dina smaklökar hela kvällen! I det här receptet får du våra krispiga minivårrullar med grönsaker serverade med serranoskinka och små brödsmulor. Brödsmulorna är gjorda av brie, olivpanad och serranoskinka som alla har lätt salta smaktoner som passar bra till ett glas bubbel. Välkommen - och gott nytt år!
Ingredienser
1 paket minirullar med grönsaker, 20 st.
Lite rostade sesamfrö till dekoration
Avokado med Serranoskinka:
200 g. Serranoskinka
2 små avokador
Ett knippe persilja
Snittar:
Ett lantbröd eller baguette
200 g. brie eller annan liknande ost.
100 g. olivtapenade
Lite rostade sesamfrö till dekoration
Avokado med Serranoskinka:
200 g. Serranoskinka
2 små avokador
Ett knippe persilja
Snittar:
Ett lantbröd eller baguette
200 g. brie eller annan liknande ost.
100 g. olivtapenade
Tillvägagångssätt
Tillaga minirullarna enligt förpackningens anvisning. Serranoknyten: Linda en bit Serranoskinka runt en klyfta avokado, fäst med en tandpetare för att hålla skinkan på plats. Dekorera med lite persilja.
Snittar: Värm brödskivor och toppa det med en skiva brie och lite olivtapenade.
Servera snitten och Serranoknytet som förrätt tillsammans med minivårrullarna och rostat sesamfrö.
Snittar: Värm brödskivor och toppa det med en skiva brie och lite olivtapenade.
Servera snitten och Serranoknytet som förrätt tillsammans med minivårrullarna och rostat sesamfrö.