Spring Rolls ”Bowl” med rädisesallad, mjukkokta ägg och soja-wasabi-dipp
2 pers.
20-25 min.

Beskrivning

Spring Rolls ”Bowl” med rädisesallad, mjukkokta ägg och soja-wasabi-dipp

Ingredienser

4 st. Spring Rolls med nötkött
1 knippe rädisor
1 hjärtsallat (isbergssallat går också bra)
2 hela ägg
1 msk svarta sesamfrön
Eventuellt lite färsk koriander

Soja-wasabi-dipp:
3 msk sojasås
1 msk vinäger
1 msk färsk, riven ingefära
1 msk wasabi

Tillvägagångssätt

Vispa noga ihop sojasås, vinäger, färsk, riven ingefära och wasabi.

Tillaga Spring Rolls med nötkött enligt anvisningarna på påsen. Koka sedan äggen i 6–7 min. tills de är mjukkokta.
Skär sallat och rädisor och blanda dem sedan i en stor skål. Vänd ner 1/3 av soja-wasabi-dippen i salladen och blanda väl.

Lägg upp salladen, de mjukkokta äggen och Spring Rolls snyggt i en skål och stänk över resten av soja-wasabi-dippen. Avsluta med att strö svarta sesamfrön och eventuellt lite färsk koriander över rätten.

TIPS! Rädisor kan även ersättas av andra grönsaker, t.ex. majrovor. Det viktigaste är att skära dem tunt.

Produkt i recept

Spring Rolls with beef