Spring Rolls med kyckling serverad med asiatisk coleslaw och rostade jordnötter
2 pers.
20-25 min.
Beskrivning
Spring Rolls med kyckling serverad med asiatisk coleslaw och rostade jordnötter
Ingredienser
4 st. Spring Rolls med kyckling
½ spetskål
2 morötter
½ rödlök
1 röd chili
2 msk jordnötter
Dressing:
½ dl jordnötssmör
1 msk risvinäger (vanlig vinäger går också bra)
1 msk limesaft
1 msk sojasås
1 msk färsk, riven ingefära
½ spetskål
2 morötter
½ rödlök
1 röd chili
2 msk jordnötter
Dressing:
½ dl jordnötssmör
1 msk risvinäger (vanlig vinäger går också bra)
1 msk limesaft
1 msk sojasås
1 msk färsk, riven ingefära
Tillvägagångssätt
Dressing:
Vispa ihop jordnötssmör, risvinäger, limesaft, sojasås och färsk, riven ingefära och smaka av med lite salt och peppar.
Tillaga Spring Rolls med kyckling enligt anvisningarna på påsen. Skala och skär spetskål, morötter, chili och rödlök fint och blanda sedan allt i en stor skål med dressingen. Hacka jordnötterna grovt och rosta dem lätt i en stekpanna.
Lägg upp Spring Rolls och coleslaw på en tallrik eller i en skål och strö sedan över de lätt rostade jordnötterna.
TIPS! Säsongens grönsaker kan också användas, t.ex. rädisor, sparris och blomkål.
Vispa ihop jordnötssmör, risvinäger, limesaft, sojasås och färsk, riven ingefära och smaka av med lite salt och peppar.
Tillaga Spring Rolls med kyckling enligt anvisningarna på påsen. Skala och skär spetskål, morötter, chili och rödlök fint och blanda sedan allt i en stor skål med dressingen. Hacka jordnötterna grovt och rosta dem lätt i en stekpanna.
Lägg upp Spring Rolls och coleslaw på en tallrik eller i en skål och strö sedan över de lätt rostade jordnötterna.
TIPS! Säsongens grönsaker kan också användas, t.ex. rädisor, sparris och blomkål.