![Vårrullar med nöttkött och spröda grönsaksnudlar med svamp i ugnsform](https://daloon.se/wp-content/uploads/2021/08/Daloon-Foraarsruller-med-oksekoed-og-sproede-groentsags-nudler-i-fad-med-svampe-desktop-1080x675.jpg)
Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med Spetskål-chunks och glasnudlar
2 pers.
20-25 min.
![](https://daloon.se/wp-content/uploads/2021/06/stove.png)
![stove](https://daloon.se/wp-content/uploads/2021/07/Daloon-Vegetarian-ikon-1.png)
Beskrivning
Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med Spetskål-chunks och glasnudlar
Ingredienser
4 st. Vietnamese (Spicy) Spring Rolls
½ Spetskål
2 vårlökar
150 g glasnudlar
1 röd chili
½ dl. sojasås
1 msk. sesamolja
Svara och vita sesamfrö - rostade
Färsk koriander och basilika
½ Spetskål
2 vårlökar
150 g glasnudlar
1 röd chili
½ dl. sojasås
1 msk. sesamolja
Svara och vita sesamfrö - rostade
Färsk koriander och basilika
Tillvägagångssätt
Vietnamese Spring Rolls tillagas efter förpackningens anvisning. Dela spetskålen i två bitar och pensla med olja, baka sedan tillsammans med vårrullarna de sista 10 minuterna.
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Strimla vårlöken och chilin fint. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna.
Lägg upp det hela dekorativt och strö över vårlök, chili, sesamfrö och de färska örterna.
Avsluta med att stänka lite sojasås och sesamolja över rätten.
TIPS! – Det går utmärkt att ersätta spetskålen med annan kål – t.ex. vitkål eller blomkål.
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Strimla vårlöken och chilin fint. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna.
Lägg upp det hela dekorativt och strö över vårlök, chili, sesamfrö och de färska örterna.
Avsluta med att stänka lite sojasås och sesamolja över rätten.
TIPS! – Det går utmärkt att ersätta spetskålen med annan kål – t.ex. vitkål eller blomkål.