Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med Spetskål-chunks och glasnudlar
2 pers.
20-25 min.

Beskrivning

Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med Spetskål-chunks och glasnudlar

Ingredienser

4 st. Vietnamese (Spicy) Spring Rolls
½ Spetskål
2 vårlökar
150 g glasnudlar
1 röd chili
½ dl. sojasås
1 msk. sesamolja
Svara och vita sesamfrö - rostade
Färsk koriander och basilika

Tillvägagångssätt

Vietnamese Spring Rolls tillagas efter förpackningens anvisning. Dela spetskålen i två bitar och pensla med olja, baka sedan tillsammans med vårrullarna de sista 10 minuterna.
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Strimla vårlöken och chilin fint. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna.
Lägg upp det hela dekorativt och strö över vårlök, chili, sesamfrö och de färska örterna.
Avsluta med att stänka lite sojasås och sesamolja över rätten.

TIPS! – Det går utmärkt att ersätta spetskålen med annan kål – t.ex. vitkål eller blomkål.

Produkt i recept

Spring rolls Vietnamese Style Vegetables