Vårullar med nötkött med ugnsbakade rödbetor och och pekannöts-crumble
2 pers.
20-25 min.
Beskrivning
Prova detta välsmakande och lättlagade recept på vårrullar med nötkött, ugnsbakade rödbetor och hemmalagad crumble med pekannötter. De ugnsbakade rödbetorna är receptets nordiska inslag, och den söta smaken från rödbetorna matchar perfekt den kryddade vårrullen med nötkött. Rätten fungerar utmärkt som både lunch och kvällsmåltid. Smaklig spis!
Ingredienser
4 st. Spring Rolls med nötkött
300 g. rödbetor
50 g. pekannötter
2-3 st. vårlök
2 msk. Mango chuntney
Lite matolja att steka i.
300 g. rödbetor
50 g. pekannötter
2-3 st. vårlök
2 msk. Mango chuntney
Lite matolja att steka i.
Tillvägagångssätt
Skala rödbetorna och skär dom i 1-2cm breda skivor. Vänd rödbetsskivorna i lite matolja, salt och peppar. Fördela rödbetsskivorna jämt på ett bakplåtspapper tillsammans med Spring Rolls. Tillaga i ugn enligt anvisning på förpackningen. Krossa nötterna och strimla vårlöken fint. Strö nötter och vårlök över rätten strax före servering. Servera gärna tillsammans med en god mango chutney.
Tips: Pekannötterna kan ersättas med andra nötter.
Tips: Pekannötterna kan ersättas med andra nötter.