
Spring Roll Maxi med kålrabbisallad och sesamdipp

Beskrivning
Spring Roll Maxi med kålrabbisallad och sesamdipp
Ingredienser
10 st vårrullar Maxi<br /> 2 st kålrabbi, finstrimlad<br /> 1 msk limesaft<br /> 2 msk olivolja<br /> 2 msk rostade sesamfrön<br /> <br /> Sesamdipp:<br /> 3 msk tahini<br /> 1 tsk rostade sesamfrön<br /> 2 finhackade vitlöksklyftor<br /> lite limesaft<br /> Smaka av med salt och peppar
Tillvägagångssätt
Tillaga vårrullarna enligt anvisningarna på påsen. Skala båda kålrabbin och skär dem i fina strimlor – eventuellt med rivjärn. Marinera dem i olivolja, limesaft och krydda med salt och peppar. Till sist tillsätter du sesamfrön.<br /> <br /> Sesamdipp: Blanda alla ingredienser, krydda och smaka av. <br /> <br /> Servera direkt med vårrullarna.<br /> <br /> TIP! Kan serveras som enskilda portioner eller på ett stort fat.<br />
