
Vegetarisk burgare med nachobiff, hummuskräm och svampsallad


Beskrivning
Vegetarisk burgare med nachobiff, hummuskräm och svampsallad
Ingredienser
10 st nachobiffar<br /> 10 st hamburgerbröd<br /> <br /> Hummuskräm:<br /> 300 g hummus<br /> 300 g crème fraiche<br /> 3 finhackade vitlöksklyftor<br /> 1 citron<br /> lite salt och peppar<br /> <br /> Svampsallad:<br /> 400 g skivad svamp<br /> 400 g blandsallad<br /> 1 skivad rödlök<br /> 3 tsk balsamvinäger
Tillvägagångssätt
Tillaga nachobiffarna enligt anvisningarna på påsen.<br /> Blanda hummus och crème fraiche och smaka av med vitlök och citronsaft. <br /> Rosta hamburgerbröden, fräs svampen snabbt i en varm panna och krydda med salt och peppar.<br /> Blanda den färdiga svampen direkt i salladen med lite olja och balsamvinäger.<br /> Bred hummuskrämen på hamburgerbröden. <br /> Bygg upp burgaren, börja med nachobiff, sedan svampsallad och skivad rödlök och avsluta med hamburgerbrödets lock.<br /> <br /> TIP! Stick in en grillpinne i hamburgaren så blir den stadigare.<br /> <br />
