
Van Choy med nötkött, hela rädisor och skyrdipp
10 pers.
15-20 min.

Beskrivning
Van Choy med nötkött, hela rädisor och skyrdipp
Ingredienser
30 st Van Choy med nötkött
30 st hela rädisor med blad
Skyrdipp:
500 g skyr
1 knippe gräslök
1 kruka smörgåskrasse
saft från 1 lime
1 msk agavesirap (eller honung)
salt och peppar
30 st hela rädisor med blad
Skyrdipp:
500 g skyr
1 knippe gräslök
1 kruka smörgåskrasse
saft från 1 lime
1 msk agavesirap (eller honung)
salt och peppar
Tillvägagångssätt
Tillaga minirullarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Skölj rädisorna och behåll de finaste bladen.
Klipp smörgåskrassen, finhacka gräslöken och blanda örterna i skyren.
Smaka av med agavesirap, limesaft, salt och peppar.
Lägg upp minirullarna snyggt med de färska rädisorna och skyrdippen.
Skölj rädisorna och behåll de finaste bladen.
Klipp smörgåskrassen, finhacka gräslöken och blanda örterna i skyren.
Smaka av med agavesirap, limesaft, salt och peppar.
Lägg upp minirullarna snyggt med de färska rädisorna och skyrdippen.